KONYA / CİHANBEYLİ - Merkez Atatürk İlkokulu

Ekm

Okulumuz ''Okulum Temiz Projesi'' kapsamında yapılan masa başı ve saha denetimlerini başarıyla geçerek ''Okulum Temiz Belgesi'' almaya hak kazanmıştır.

Eyl

Okulum temiz projesi kapsamında okulumuzu covid-19 tedbirlerine göre yeniden düzenleyip eğitim öğretime hazır hale getirdik.

Eyl

2020-2021 eğitim öğretim yılının açılışını ilçe kaymakamımız Sayın Remzi DEMİR ve ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Mehmet SARITAŞ'ın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Kaymakamımız Sayın Remzi DEMİR yeni eğitim öğretim yılının başarılı ve güzel bir şekilde geçmesi temennilerinde bulundular.

Eyl

Bütün öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin ilköğretim haftasını kutluyoruz ve bütün öğrencilerimizle sağlıklı günlerde buluşmak istiyoruz.